top of page

over ons

The Jamm Academy is in 2018 in Brugge opgericht, oorspronkelijk als drumschool, later volgden ook piano, gitaar, zang en recent ook songwriting, muziekproductie en DJlessen.  

In The Jamm Studio's kunnen muzikanten met hun band repetitieruimtes huren.

Als beginner - ook zonder enige voorkennis van notenleer -volg je bij the Jamm, op eigen tempo en op jouw niveau les. Gevorderde muzikanten kunnen zich perfectioneren tijdens de individuele begeleiding. 

Heb je een passie voor muziek en wil je een duwtje in de rug voor je techniek of performance, dan ben je bij onze gepassioneerde leerkrachten op de juiste plaats.

Dirk Defauw

drums - DIRK 

Drumbouwer en drummer Dirk Defauw startte in 2017 The Jamm ( Rehearsal Studio's Brugge), repetitieruimtes voor muzikanten.

Een jaartje later volgde de drumschool The Jamm Academy op dezelfde locatie, een logische stap voor Dirk, die tevens drumbouwer is (zijn Exclusive Drums - handmade houten drums- worden in het atelier net naast The Jamm gebouwd). In 2021 starten ook zang- en gitaarlessen. Alles in The Jamm ademt MUZIEK ... Dirk drumt bij Reba Malin en Serendipity.

image00001.jpeg

piano - ELLEN 

Ellen Vermeulen (1984) startte op haar 10e met notenleer dwarsfluit aan de Academie voor muziek en woord te Tielt. Vanaf 1996 speelde ze ook 5 jaar lang in de plaatselijke harmonie.

Door de studies aan de hogeschool stond het muziek spelen even op een laag pitje, maar de liefde voor muziek bleef en in 2013 startte ze met het volgen van pianoles en deed ze ervaring op in coverband "Sweet spot".  Ze volgde een extra lerarenopleiding, en brengt nu graag haar liefde voor muziek en piano over aan startende pianisten. 

Jente Neels.jpg

zang - JENTE 

Jente Neels is onze zangleerkracht. Zij studeert zelf aan Hogeschool PXL-Music, de opleiding zang/ singer-songwriter. Haar doel is om jou vooral plezier te laten vinden in het zingen en te zoeken naar jouw persoonlijkheid in de muziek die je maakt. Zelf is ze actief bij verschillende projecten, zijnde ‘Jen’ en ‘NEVA’.

Jente Neels.jpg

gitaar - KEVIN 

Kevin....

P7210006.JPG

Ouders of begeleiders kunnen op het gemak in de gezellige bar van The Jamm wachten. 

The Jamm bevindt zich net buiten het centrum van Brugge, is vlot bereikbaar en er is ruim voldoende parkeerruimte voorzien.

 

the-jamm-v2-9i7a8745-1500px_1.jpg

De lessen worden gegeven in een van de studio's van The Jamm, in ideale omstandigheden wat betreft akoestiek en geluidsisolatie. Bij de drumlessen spelen zowel de leerkracht als de leerling op een akoestische drum. 

bottom of page